dogfysic.  

(shiatsu)massage voor honden.

De praktijk

De praktijk bestaat sinds 2015. Inmiddels zijn al een ruime hoeveelheid honden op prettige wijze geholpen en zitten zij weer lekker in hun vel.

U kunt kiezen voor zowel de behandeling bij u thuis te laten plaatsvinden, als bij mij in de behandelruimte.
Waar de hond het best tot rust kan komen bepaalt de voorkeur. 

Ruby

Ruby heeft ruime ervaring en bezit alle vereiste diploma's en certificaten, die nodig zijn om een goed behandelplan te kunnen opstellen om uw hond zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ze volgt geregeld nascholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken en om kennis up -to - date te houden.
Ze heeft haar opleiding tot allround massagetherapeut en shiatsu masseur bij kynocompleet succesvol afgerond en ze werkt daar tevens als docent voor aankomend masseurs. Haar achtergrond als paraveterinair en ruim 20 jaar werkervaring in een dierenartsenpraktijk maken dat ze een brede kennis heeft van medische zaken en haar opleiding tot kynologisch gedragstherapeut geeft haar dat ze ook op het gebied van gedrag breed geschoold is. 

Ruby is tevens sportmasseur voor paarden en behandelt geregeld paarden om zo goed mogelijk te kunnen blijven presteren in allerlei takken van sport.